Webdesign banner diensten

Webdesign

High Flyer Marketing

Webdesign is echt een klassiek geval ‘het is moeilijker dan het lijkt’. Startende ondernemers trappen vaak in de val. Ze kopen een domein, weten dit dan soms ook te koppelen aan een website die hen de tools biedt om eraan te werken, maar dan stokt het vaak. Er zit namelijk veel meer achter zo’n website dan vaak bekend is. Hoe optimaliseer je je vindbaarheid op Google? Hoe zorg je ervoor dat de mobiele site vlekkeloos werkt? Wat moet je nou wel, en wat niet op de website zetten?

Onderhoud

Dan volgt nog de allerbelangrijkste vraag: hoe goed onderhoud je jouw website? Het succes van je website hangt van een aantal factoren af, maar er zijn grofweg drie grote categorieën:
Technische werking
Content
Consistentie (!)

Een website kan perfect in elkaar zitten, en de content die erop staat kan van geweldige kwaliteit zijn, als het niet bijgehouden wordt is de site niet van grote waarde. Consistentie is de sleutel, maar wel een prijzige. Consistentie kost tijd, iets waar startende ondernemers vaak al een chronisch tekort aan hebben.
Dit alles maakt het een optelsom. Ik heb al een aantal startende ondernemers geholpen met websites, en ze vonden het vaak een kleine investering toen ze zagen hoeveel moeite het scheelde. Ik ben zelf nog een startende ondernemers, dus mijn prijzen liggen nog relatief laag. 

Mooi verhaal, maar wat betekent dat concreet?
Een website bouwen is makkelijk, een goede website bouwen is een stuk lastiger. Het ontbreekt de meeste ondernemers aan tijd, en de investering is dus relatief laag om dit uit handen te geven. Ik denk met je mee, ik stop pas als jij honderd procent tevreden bent, en ik ben altijd bereikbaar bij eventuele problemen.

Fly With Me!

Contact

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier hiernaast in, of neem direct contact met mij op! Met een goed gesprek wordt er vaak al heel veel duidelijk.