Diensten - 'social media' banner

Social media beheer

High Flyer Marketing

Social media, de vaak ongebruikte goudmijn!

Mijn moeder zei altijd tegen me: ‘Voor niets gaat alleen de zon nog op!’

Ik moet haar nageven dat dit inderdaad in 99,9% van de gevallen de waarheid raakt, maar er is een uitzondering. Social media zijn een goed platform om de naamsbekendheid te verhogen, of zelfs diensten of producten aan de man te brengen. Een bedrijfspagina is gratis te starten, en het blijft in principe gratis totdat je actief gaat adverteren. 

ervaring

Deze advertenties zijn eigenlijk ‘cheats’. Ze helpen je een resultaat te behalen dat eigenlijk ook op een organische manier bereikt kan worden, maar dit duurt langer en kost moeite. 

​Social media is eigenlijk net als een website. Consistentie is de sleutel. Wanneer je als pagina constant een X aantal bijdragen per week doet, groeit je pagina vanzelf. De algoritmen die achter de platformen zitten zijn intelligent, en zij herkennen en onderscheiden interessante pagina’s en minder interessante pagina’s. 

​Dat is echter wel het addertje onder het gras. Consistentie. Dit kost namelijk elke week tijd om voor elkaar te krijgen. Er zijn taken, zoals administratie, die in drukkere weken even wat minder aandacht kunnen krijgen, als het in een rustigere week maar gecompenseerd wordt. Social media is iets minder flexibel dan dat, en daarom is het ook zo ontzettend lastig.

​Dat is het moment dat High Flyer Marketing om de hoek komt kijken. Een plan maken voor het beheer, samen een strategie opstellen en deze dan daarna volledig uit handen geven. Ik verzorg de posts, van foto tot tekst, zodat jij je kan richten op je onderneming.

 ​Mooi verhaal, maar wat betekent dat concreet?
Er is een gratis manier om meer naamsbekendheid te ontwikkelen en dus meer omzet te draaien. Klinkt als een utopie, maar dit kan bereikt worden met de juiste strategie. High Flyer Marketing helpt met deze strategie en voert hem helemaal uit, zodat jij alleen de vruchten ervan hoeft te plukken!

​Fly With Me!

Contact

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier hiernaast in, of neem direct contact met mij op! Met een goed gesprek wordt er vaak al heel veel duidelijk.