Over mij

High Flyer marketing

Mitchell Rekko - Eigenaar High Flyer Marketing

Wie ben ik?

Fly with us!
Wat moet, dat moet. Een uurtje extra, een stapje harder of net even anders, so be it! 
Ik ben Mitchell Rekko en ik heb in januari 2020 High Flyer Marketing opgericht. Niet per se met het doel een nieuw powerhouse te zijn op de markt, maar om ervaring op te doen en op deze manier verschillende opdrachtgevers te helpen met hun kwesties. Ik sta open voor alle opdrachten en stop pas wanneer de opdrachtgever met een tevreden gevoel het eindproduct kan presenteren!

Get in touch!

Geïnteresseerd geraakt in wat ik voor u kan betekenen? Ik ook! 
Mocht u vragen hebben of (vrijblijvend) een keer een gesprek aan willen gaan dan kan dit uiteraard. Vul gerust het contactformulier hieronder in en dan staan wij u zo snel mogelijk te woord.

Schuiven naar boven