Over mij

High Flyer marketing

Mitchell Rekko - Eigenaar High Flyer Marketing - Online Marketeer & Copywriter

Fly with us!
Wat moet, dat moet. Een uurtje extra, een stapje harder of net even anders, so be it! 
Ik ben Mitchell Rekko en ik heb in januari 2020 High Flyer Marketing opgericht. Niet per se met het doel een nieuw powerhouse te zijn op de markt, maar om ervaring op te doen en op deze manier verschillende opdrachtgevers te helpen met hun kwesties. Ik sta open voor alle opdrachten en stop pas wanneer de opdrachtgever met een tevreden gevoel het eindproduct kan presenteren!

Over mij

High Flyer marketing

Mitchell Rekko - Eigenaar High Flyer Marketing - Online Marketeer & Copywriter

Fly with us!
Wat moet, dat moet. Een uurtje extra, een stapje harder of net even anders, so be it! 
Ik ben Mitchell Rekko en ik heb in januari 2020 High Flyer Marketing opgericht. Niet per se met het doel een nieuw powerhouse te zijn op de markt, maar om ervaring op te doen en op deze manier verschillende opdrachtgevers te helpen met hun kwesties. Ik sta open voor alle opdrachten en stop pas wanneer de opdrachtgever met een tevreden gevoel het eindproduct kan presenteren!

Contact

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier hiernaast in, of neem direct contact met mij op! Met een goed gesprek wordt er vaak al heel veel duidelijk.