Diensten - 'ontwerpen' banner

Grafisch ontwerpen

High Flyer Marketing

Kleuren heb ik eigenlijk nooit echt gekund op de basisschool, maar zodra er een computer in de klas kwam te staan was mijn interesse gewekt! De interesse in technologie, en vooral wat er achter deze technologie zit is altijd gebleven. Een aantal jaar geleden kocht ik dan eindelijk mijn eerste krachtige laptop en software waarmee ik kon photoshoppen. Na veel oefenen en een aantal lessen en cursussen ben ik er ondertussen vrij handig geworden in grafisch ontwerpen. 

Expertise

Niet alleen met Adobe Photoshop, eigenlijk het hele Adobe softwarepakket is in de laatste jaren voorbij gekomen. Er is zo veel gaafs te ontwerpen en te maken, het is het enige spelletje wat nooit gaat vervelen!

​Iedereen heeft andere talenten. Ik voer mijn werk uit op een bureau, dus er moet een bedrijf zijn dat deze bureau’s succesvol op de markt kan zetten. Ik maak de reclame, zij maken de bureau’s. Als ondernemer heb je vaak geen tijd om je om dit soort zaken te bekommeren, jij bent bezig met je business. Ik denk met je mee en ga zo zelfstandig mogelijk aan de slag, zo wordt de klus niet alleen geklaard, je wordt ook ontzorgd.

​Eén van de mooiste aspecten aan deze tak van sport is de afwisseling. Er zijn vaak zo veel manieren om een merk, naam, bedrijf, persoon of wat dan ook over te brengen op de doelgroep, het blijft constant zoeken naar het ontwerp dat de markt en de klant aanspreekt. 

Mooi verhaal, maar wat betekent dat concreet?

Alles wat te maken heeft met uitstraling.
Logo’s, visitekaartjes, brochures, stickers, flyers, you name it! Er wordt vaak gezegd dat ‘alles mogelijk is’, maar dit is een van de weinige situaties waar dit dan ook echt het geval is. Ik sta overal voor open, en ben benieuwd naar jouw ideeën. 

​Fly With Me!

Contact

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier hiernaast in, of neem direct contact met mij op! Met een goed gesprek wordt er vaak al heel veel duidelijk.