Diensten - 'copywriting' banner

copywriting

copy-writing

High Flyer Marketing

Je hebt schrijven en schrijven. Copywriting is een vak apart, en ik bied graag een helpende hand!
Iedereen kan schrijven, simpelweg het op papier zetten van de boodschap die je over wilt brengen. Niets meer, niets minder.
Schrijven daarentegen is een totaal ander verhaal. Hoe zet je een bericht op papier waarin je jezelf, je product of je organisatie verkoopt? 

Expertise

Een pakkende tekst schrijven is lastig, zeker wanneer dit naast je gebruikelijke werk voor je onderneming moet worden gedaan. Wanneer je een stukje in een vakblad mag schrijven, of een website wil updaten kan het een goed idee zijn om dit uit te besteden. Ik ben bekend met verschillende soorten copywriting, en er is dus voor elke situatie een passende oplossing. 

Ook Google heeft een mening over de hoeveelheid en de kwaliteit van de tekst. Het is voor hen belangrijk dat je een niet te lange, maar ook niet een te korte tekst schrijft. Ook moeten er een aantal termen in benoemd worden, maar ook niet te veel, want dan herkent Google het als ‘spam’. Veel zaken om op te letten, en dit is dan ook de reden dat teksten die geschreven zijn door ondernemers zelf vaak niet lekker lopen.  

Mooi verhaal, maar wat betekent dat concreet?

Het schrijven van de juiste tekst is lastig, zeker als het naast je gebruikelijke werk moet doen. High Flyer Marketing kan helpen met copywriting van content voor websites en andere soorten teksten. Ik schrijf zowel Nederlandstalig als Engelstalige teksten, beide talen op het hoogste niveau. 

Fly With Me!

Contact

Benieuwd geworden naar wat ik voor jou kan betekenen?
Vul het contactformulier hiernaast in, of neem direct contact met mij op! Met een goed gesprek wordt er vaak al heel veel duidelijk.